Foto London

Amélie

Min franske flatmate gjennom året, Amélie, flyttet ut i dag tidlig. Nå som alle bachelor-studentene har flyttet ut har jeg derfor en hel 5-roms leilighet med stort kjøkken og TV-krok for meg selv. Det skal nytes til det fulleste. Jeg kommer derimot til å savne film- og popcorn-kameraten min. Og ikke minst alle de gode latterne vi har hatt sammen. Jeg kommer virkelig til å savne å bo sammen med henne!

 

Det er så utrolig lenge siden jeg har tatt portrettbilder, så da gjorde jeg like så godt om kjøkkenet til et lite fotostudio. Med rullegardinen som backdrop og laken til å dempe lysstyrken fra blitsen, ble det faktisk ikke så verst. Og jeg kunne jo heller ikke la denne fine jenta stikke av gårde uten at jeg fikk tatt noen bilder av henne. Det er jo litt gøy å dandere hår og sminke på venninnene sine også. Å drasse med seg studioutstyret til London var visstnok verdt det. Til tross for at det har ligget under sengen og i skapet på skolen over lengre tid.

 

Fotoutstyr:

Nikon D810 | Nikkor 85mm f1.8G | Elinchrom BRX 500 | Elinchrom Rotalux 60×80 cm

 

Amélie Coffignal by Ragnhild Utne, home studio

Amélie Coffignal by Ragnhild Utne, home studio

Amélie Coffignal by Ragnhild Utne, home studio

Amélie Coffignal by Ragnhild Utne, home studio

 


 

 

AMÉLIE: My French flatmate throughout the last year, Amélie, moved out this morning. Now that all the undergrad students have moved out, I’ve got a 5 room flat with a huge kitchen all to myself. I’ll enjoy it to the fullest. However, I’ll truly miss my movie and popcorn buddy. And I won’t forget all the good laughs we’ve had together. I’ll miss living with her!

It’s been such a long time since I last took any portraits, so I turned our kitchen into a photo studio, using the blinds as a backdrop and a bed sheet as a diffuser. And I couldn’t let this gorgeous girl run off without taking some portraits of her. It’s pretty fun doing your friend’s hair and makeup, too.

Equipment used: Nikon D810, Nikkor 85mm f1.8G, Elinchrom BRX 500, Elinchrom Rotalux 60×80 cm. 

ALagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Ragnhild Utne er en fotograf, kommunikasjonsdesigner og guide bosatt i Longyearbyen. Hun har en bachelorgrad i fotografi fra RMIT University, Australia, og en mastergrad i kommunikasjonsdesign fra University of the Arts London.

4 Kommentarer

Legg igjen en kommentar