Hverdagen London

En sånn god dag

I dag har vært en sånn god dag. Jeg leverte prosjektbeskrivelse til masteroppgaven og hadde terminens siste presentasjon. Jeg har jobbet utrolig lange dager i det siste for å ferdigstille noen kart som skal brukes til prototypen av oppgaven. Ikke bare har det tatt lang tid å lage dem, men tankeprosessen er et helt kapittel for seg selv. Jeg er utrolig fornøyd med tilbakemeldingene jeg fikk i dag. Han ene læreren fortalte meg også at han er misunnelig på oppgaven. Jeg skal tilbringe deler av siste termin i den norske fjellheimen, så jeg kan godt forstå hvorfor. Det var lurt å finne et tema hvor jeg kan snike meg bort på fjellturer, ikke sant? Nå gjenstår kun en liten video om ‘business and innovation’-oppgaven jeg leverte for en uke siden, så er det masterskriving for fullt.

I morgen tidlig er det opp for å vaske rommet til venninnen min fra Australia kommer på besøk. Besøket kunne ikke vært bedre timet nå som jeg er ferdig med de store innleveringene for denne terminen. Denne helgen skal nytes — det synes jeg selv at jeg har fortjent!

 

Hjemmelaget granola med vaniljeyoghurt og banan

 

Og så må jeg jo nevne at jeg laget müsli her om dagen. Jeg greide selvfølgelig å steke den litt for lenge, men heldigvis smakte den ikke så verst — og enda bedre med fersk frukt som banan eller jordbær. Det er en utrolig lett frokost om man ikke er så sulten på morgenkvisten (som jeg omtrent aldri er). Jeg brukte havregryn, sesamfrø, honning, kokosolje, salt og kanel i müslien.

 


 

ONE OF THOSE GOOD DAYS: I submitted my Research Proposal today and had the last presentation of this term. I’m happy with the feedback I got, as I’ve been working quite hard on three maps that I’ll be using for the prototype of my Master’s project. In a couple of weeks I’ll be heading up to the mountains in Norway. Clever choosing a project where I can spend some time hiking, right? 

Tomorrow, my friend from Australia will be visiting me. The timing’s perfect, seeing that I’ve finished those big assignments. I’ll be enjoying this weekend to the fullest — I think I’ve deserved it!

And not to forget that I made granola the other day. I burnt it slightly, but it didn’t taste too bad — and even better with fresh fruits such as banana or strawberries. I used oats, sesame seeds, honey, coconut oil, salt, and cinnamon.

LagreLagre

Ragnhild Utne er en fotograf, kommunikasjonsdesigner og guide bosatt i Longyearbyen. Hun har en bachelorgrad i fotografi fra RMIT University, Australia, og en mastergrad i kommunikasjonsdesign fra University of the Arts London.

4 Kommentarer

  • Paula

    Dette minnet meg på at jeg må lage granola snart, såå godt.

    Svar
  • Karen

    Så flink du er! Du har all rett på å nyte helgen som kommer ☺️

    Svar

Legg igjen en kommentar