Hverdagen London

Et nytt kapittel

Om noen få måneder vil jeg åpne et nytt kapittel i livet mitt. Da tenkte jeg at det var på tide å få liv i bloggen igjen. Nå har jeg endelig fått meg et bloggdesign som ser ganske så ålreit ut. Synes jeg da. Det var vel strengt tatt på tide at jeg fikk meg et mobilvennlig design også, for de fleste vil trolig klikke seg inn hit fra mobilen.

Jeg vil skrive på norsk fremover, men alle eldre innlegg vil fortsatt være tilgjengelige på siden. Det er jo litt morsomt for min egen del å se tilbake på alle årene som har gått. Det er vel derfor jeg aldri helt greier å legge bloggingen bak meg. Denne gangen skal jeg skrive mye mer, og dele enda mer fra hverdagen og opplevelsene mine.

 

For dere som ikke har fulgt meg tidligere…

Jeg heter Ragnhild Utne og studerer for tiden i London, hvor jeg tar en master i kommunikasjonsdesign ved Ravensbourne. Jeg er en reiseglad jente på 25 år som fort får lopper i rumpa om jeg ikke får oppleve noe nytt. Jeg har en bachelor i foto fra RMIT University i Melbourne, Australia. Etter snart 4 år som utenlandsstudent, gleder jeg meg til å vende snuten nordover i september. Jeg har aldri vært så glad i Norge som når jeg har bodd utenlands, så jeg gleder meg virkelig til å bo et sted hvor det er kort avstand til fjell og norsk natur. Utlandet og storbyen er nok ikke stedet for meg likevel. Jeg er derimot utrolig takknemlig for opplevelsene og lærdommen utlandet har gitt meg.

Jeg er utrolig glad i å ta bilder. Reiser, mat, portrett, og alt som skulle røre seg i hverdagen min, deler jeg også på Instagram. Du kan følge meg her.

ragnhild utne nytt kapittel blog utnephoto

 


 

A NEW CHAPTER: After I submit my Master’s thesis in September, I’m starting a new chapter in my life up north. A good excuse for breathing some life into this blog again. I finally got myself a responsive blog design, which was about time considering that most people will probably be reading it from their phones. I’ll be writing in Norwegian from now on, but a short summary in English will be at the bottom of every blogpost so that my friends abroad can keep up. 

LagreLagre

Ragnhild Utne er en fotograf, kommunikasjonsdesigner og guide bosatt i Longyearbyen. Hun har en bachelorgrad i fotografi fra RMIT University, Australia, og en mastergrad i kommunikasjonsdesign fra University of the Arts London.

4 Kommentarer

Legg igjen en kommentar