Hverdagen London

Kom juni, du skjønne milde

Dagen har vært ganske innholdsrik så langt. Jeg møtte sykkelen min med et flatt dekk i morges. Dette slukte en god del tid fra en dag jeg planla skulle bli ganske så produktiv. Heldigvis går det buss utenfor sykkelbutikken direkte til universitetet, så jeg fikk inntrykk av at dagen skulle bli smertefri likevel. Jeg fikk i hvert fall nyte solen mens jeg trasket rundt med en ubrukelig sykkel.

Etter noen få timer på universitet greide jeg faktisk å få unnagjort 1/5 av en stor oppgave i Business & Innovation. Jeg har jo tross alt lovet meg selv at jeg skal få skrevet disse 5000 ordene innen søndag. Og det har jeg planer om å holde, for prosjektbeskrivelse til masteroppgaven står i kø.

 

MacBook kaffe Daniel Wellington coffee bed kom juni, du skjønne milde

 

Jeg bestemte meg for å runde av den produktive dagen etter disse 1000 ordene, og hev meg på bussen for å rekke sykkelbutikken før stengetid. Jeg så virkelig frem til å rulle hjem i solen. Lite visste jeg da at det hadde vært en ulykke i Greenwich, som jeg måtte gjennom, og bussen kunne ikke kjøre videre. I stedet ble det en gåtur inn til Greenwich Town Centre, forbi Queen’s House, Royal Naval College og alt det vakre Greenwich har å by på. Dette ble også enda en fin mulighet til å slikke sol og nyte 19 varmegrader på vei hjem. Dagen har ikke akkurat gått på skinner, og jeg tenkte et øyeblikk at jeg heller skulle blitt hjemme med kaffekoppen. Den ble derimot ikke så verst likevel.

31. mai skal prosjektbeskrivelse inn, og da er vel omtrent denne terminen over. Så nå ser jeg virkelig frem til 1. juni. Da skal jeg gi meg selv en pause før jeg drar til fjells i Norge for å samle inn data til masteroppgaven.

 


 

COME JUNE: I woke up to a bicycle with a flat tire this morning. I had planned a productive day, but things didn’t nearly go as planned. Once I arrived uni, I managed to write 1000 words for an assignment in Business and Innovation. I then decided to end my productive day and head for the bike store to pick up my bicycle, but met traffic diversions before arriving Greenwich, making it a day full of surprises. Instead, I had to walk into the town centre, passing the beauties of Greenwich. I guess the day wasn’t so bad after all. 

The project proposal for my Master’s thesis awaits. I’m just looking forward to June when term 2 is over and I can fully focus on my project. 

 

LagreLagre

Ragnhild Utne er en fotograf, kommunikasjonsdesigner og guide bosatt i Longyearbyen. Hun har en bachelorgrad i fotografi fra RMIT University, Australia, og en mastergrad i kommunikasjonsdesign fra University of the Arts London.

4 Kommentarer

 • Renate

  Veldig effektivt å ha skrevet 1000 ord! Du er flink! Og det gjelder å se det positive i det som kanskje ikke går som planlagt :)

  Svar
  • Ragnhild Utne

   Takk for det, Renate! Ja, du har så rett. Noen ganger må man bare ta imot uforutsette ting med åpne armer :)

   Svar
 • Caroline

  For en nydelig blogg du har! Her fikk du en ny leser ;)

  Svar

Legg igjen en kommentar