London Tips

London-tips — Grind

Jeg har lagt merke til at briter elsker sine kjederestauranter og -kaféer. De florerer rundt i hele London. Skal man finne uavhengige kaféer og restauranter må man derfor lete litt lenger. Jeg synes at det er lite koselig å spise eller drikke på for eksempel Starbucks, Costa eller Pizza Express. Ikke smaker det noe godt heller.

Første gang mamma besøkte meg i London, kjente jeg lite til hvor det var hyggelig å sette seg ned for både frokost, lunsj og middag. Etter 3 år i kaffehovedstaden Melbourne, har jeg blitt utrolig kresen på hvor jeg setter meg ned for en kaffekopp og et smakfullt måltid. Nå derimot, har jeg peilet meg inn på noen gode steder i London. Jeg har også fått noen favoritter som jeg besøker regelmessig. Disse vil jeg gjerne dele med dere over sommermånedene.

Da jeg oppdaget Grind i Covent Garden, visste jeg med en gang at dette var et sted jeg ville komme tilbake til. Grind er stedet man drar for å nyte god mat og kaffe. Ikke minst har de flere steder rundt i London, hver med sin egen atmosfære og stil. Så man kan la humøret bestemme hvor man burde dra. Personlig synes jeg Royal Exchange Grind i Bank har flottest arkitektur og utsikt, hvor bildene er tatt.

 

London tips Royal Exchange Grind United Kingdom

 

Grind is a group of six café-bars and three restaurants across London. All of the Grind’s serve our coffee which we roast in Shoreditch to stay, and to go, and all are cocktail bars which serve our famous Espresso Martini. The Grind restaurants all serve our breakfast menu,  all day food menu and weekend brunch menu.

 

London tips Royal Exchange Grind United Kingdom

London tips Royal Exchange Grind United Kingdom

London tips Royal Exchange Grind United Kingdom

 


LONDON TIPS — GRIND: I’ve noticed that Brits love their chain cafés and restaurants. Personally, I don’t enjoy drinking or eating at either Starbucks, Costa, or Pizza Express.

First time my mum visited me in London, I had no idea where to go for a tasty breakfast, lunch, or dinner. After 3 years living in Melbourne, I’ve become incredible picky on where I sit down for a cup of coffee and a quality meal. Now I’ve found a few favourites across London that I visit regularly. I’m planning on sharing these places with you over the summer months. 

When I discovered Grind, I knew I’d come back here. This is the place you visit to enjoy good food and coffee. They are also located several places around London. Each café has its own atmosphere and style, so let your mood decide where to go!

LagreLagre

Ragnhild Utne er en fotograf, kommunikasjonsdesigner og guide bosatt i Longyearbyen. Hun har en bachelorgrad i fotografi fra RMIT University, Australia, og en mastergrad i kommunikasjonsdesign fra University of the Arts London.

6 Kommentarer

 • Renate

  Åh, så koselig! Jeg vil veldigveldig gjerne dra til London igjen snart. Har bare vært i London(/hele “øya”) én gang i mitt liv, så må få opplevd litt mer av byen en gang snart!

  Svar
  • Ragnhild Utne

   Da synes jeg du burde unne deg selv en London-tur igjen snart! Det er så utrolig mye å se og gjøre!

   Svar
 • Elise

  Jeg reiser til Storbritannia ganske ofte men det blir liksom aldri London selv om det er på listen min! Må nesten planlegge en tur i framtiden og se om jeg finner Grind, for det så veldig fint ut og det blir altfor ofte Spoons når jeg skal ha et måltid ute hehe :)

  Svar
  • Ragnhild Utne

   Ja, det er så fort gjort å gå på de samme stedene som man kjenner godt til! Kan virkelig anbefale deg å sjekke ut Grind hvis du bestemmer deg for å ta turen til London :)

   Svar
 • June

  Fint med tips, dette må jeg ha i bakhodet når vi drar til London i juli!

  Svar
  • Ragnhild Utne

   Det må du! Skal prøve å publisere flere London-tips innen dere reiser :D

   Svar

Legg igjen en kommentar