Hverdagen London Oppskrifter

Søndag

Dagene har gått i ett og plutselig var 17. mai og denne uken over. Jeg håper dere alle hadde en fin nasjonaldag! For min del ble det en hyggelig feiring i Southwark Park i London med andre nordmenn, hvor de solgte Solo, Krone-is, vafler og pølser. Jeg var frivillig i parken i én time, og fikk derfor noen godsaker gratis. Kvelden ble feiret på et utested i London i regi av ANSA London og Econa London.

Jeg ble i går, utrolig nok, ferdig med oppgaven i Business & Innovation som jeg nevnte her. Læreren kuttet faktisk oppgaven med 2000 ord. Han forstod at det ble altfor mye for oss når vi samtidig jobber med prosjektbeskrivelse til masteroppgaven, og må begynne på designdelen også. Å skrive 18 sider som ikke en gang kan brukes til masteren, føles ganske meningsløst. Jeg får si som mamma sier; at man lærer alltid noe man kan ta med seg videre i livet. Hun har jo et poeng. Uansett, nå kan jeg endelig krysse den oppgaven av listen, så jeg har tatt meg litt fri i helgen og bakt disse godsakene her. En deilig pause før jeg må forberede meg til samtale med veileder og koordinator på skolen i morgen.

 

Søndag med kanelboller

Søndag med kanelboller med glasur

 

Jeg har brukt Trines matblogg sin oppskrift. Jeg halverte den så det ikke ble så altfor mange boller. Bloggen hennes er definitivt min “go to”-side for klassiske oppskrifter. For glasuren har jeg brukt melis, smør og melk og blandet det med en gaffel.

 


 

SUNDAY: I finally finished that assignment in Business & Innovation that I mentioned here. Writing 18 pages on something that I can’t use for my Master’s thesis feels a little pointless. But my mum has always got the best advice; that there is always something to learn that you can take with you in life. She’s got a point. Now that I can finally check that assignment off my list, I took some time off from uni work and made these delicious cinnamon buns. A lovely little break before I’m preparing myself for the academic tutorial tomorrow.

LagreLagre

Ragnhild Utne er en fotograf, kommunikasjonsdesigner og guide bosatt i Longyearbyen. Hun har en bachelorgrad i fotografi fra RMIT University, Australia, og en mastergrad i kommunikasjonsdesign fra University of the Arts London.

4 Kommentarer

 • Kristine

  Hurra for både 17. mai og ferdig oppgave! Bra jobba :)
  Og jeg tyr også alltid til Trines Matblogg når jeg skal bake gjærbakst. Blir så sjukt gode boller!

  Svar
  • Ragnhild Utne

   Takk for det, Kristine!

   Ja, baksten slår aldri feil med hennes oppskrifter :)

   Svar
 • June

  Åh, jeg vil også lage kanelboller en dag snart!

  Svar

Legg igjen en kommentar