Foto Tips

Wanderlust Photoshop Action

Nå har jeg mekket sammen en ny Photoshop action som kan kjøpes i Etsy-butikken min. Den passer godt til omtrent alle bilder, men ekstra godt til de med varme farger. Det var rett før jeg kalte den for New York, for den passet så godt med alle bildene mine fra reisene derfra. Det viste seg i stedet at den kunne brukes på omtrent alle bildene fra reisemappene jeg var innom på Macen. Så da endte jeg like så godt på Wanderlust.

 

Når man bare vil få bildebehandlingen unnagjort

Bildebehandling kan ta utrolig lang tid. Det synes i hvert fall jeg. Jeg kan fort redigere ett bilde på flere ulike måter til jeg er fornøyd. Og så sitter jeg da der med flere redigerte bilder å velge fra — og så var jeg ikke så fornøyd likevel. Da er det greit å trykke på play-knappen og la Photoshop gjøre resten, og bare bestemme seg for at det ser bra ut. Jeg ble i hvert fall fornøyd med alle bildene under.

Hvordan jobber du når du etterbehandler bilder?

 

Wanderlust Photoshop Action by Ragnhild Utne Utnephoto.com

Wanderlust Photoshop Action by Ragnhild Utne Utnephoto.com

Wanderlust Photoshop Action by Ragnhild Utne Utnephoto.com

Wanderlust Photoshop Action by Ragnhild Utne Utnephoto.com

Wanderlust Photoshop Action by Ragnhild Utne Utnephoto.com

 


 

WANDERLUST PHOTOSHOP ACTION: I’ve made a new Photoshop action that can be purchased in my Etsy shop. It suits a variety of photos, but especially those with a warmer tint. I was about to call it New York as it worked so great with all my photos from travels there. Instead, I ended up on Wanderlust, as I realised I could use it on almost every travel photo of mine. What do you think?

Ragnhild Utne er en fotograf, kommunikasjonsdesigner og guide bosatt i Longyearbyen. Hun har en bachelorgrad i fotografi fra RMIT University, Australia, og en mastergrad i kommunikasjonsdesign fra University of the Arts London.

2 Kommentarer

  • Milla

    Nydlige farger. Og eg e enig. Det e deilig å la photoshop gjør jobben. Eg bruke som regel ferdiglaga curves, noen eg har mekka sjøl + noen eg har kjøpt ;)

    Svar

Legg igjen en kommentar