Hverdagen

A Little Something

Siden jeg har null og niks av nytt å dele med dere for øyeblikket, får dere heller noe fra sommerferien. Dagene flyr så altfor fort for tiden. Føles som om det bare var en måned siden jeg var på sommerferie på Santorini. Nå er det bare rett over 2 måneder til jeg flytter til Melbourne for de tre neste årene for å studere foto. Jeg kjenner at jeg er veldig klar for nye impulser!

For dere som bor i Stavanger-området: På lørdag finner dere meg i julegata i Øvre Holmegate i Stavanger, hvor jeg skal fotografere de av dere som ønsker bilde til julekortene deres. Gøy om vi sees der!

// Nothing new to share with you at the moment. Time’s passing by in a rush. I’m moving to Melbourne in just two months and I’m feeling ready to start my bachelor degree in photography!

Ragnhild Utne er en fotograf, kommunikasjonsdesigner og guide bosatt i Longyearbyen. Hun har en bachelorgrad i fotografi fra RMIT University, Australia, og en mastergrad i kommunikasjonsdesign fra University of the Arts London.

3 Kommentarer

Legg igjen en kommentar