Foto

Before and After Editing

Jeg vet at noen av dere liker å se bilder før og etter redigering. Jeg synes også det kan være morsomt. Her er i hvert fall noen få av mine bilder. Jeg har planer om å dele en Photoshop preset med dere, men jeg har ikke bestemt meg hvilken enda. Gi meg gjerne et ønske om det er noen av redigeringene på bloggen dere liker, så skal jeg se hva jeg finner på. Noen av metodene vil jeg si er nokså hemmelige, siden det ligger en hel del jobb bak, og som jeg gjerne vil holde for meg selv.

// I think some of you like to see photos before and after post-processing. I know I do. Well, here I’ve posted some of my own. I’m planning to share a Photoshop preset with you but I haven’t decided which one to share yet. If you give me any feedbacks on which editing technique on my blog you like I might come up with something for you. Some of them are rather private though, since there’s a lot of work behind and which I tend to keep to myself.

Ragnhild Utne er en fotograf, kommunikasjonsdesigner og guide bosatt i Longyearbyen. Hun har en bachelorgrad i fotografi fra RMIT University, Australia, og en mastergrad i kommunikasjonsdesign fra University of the Arts London.

8 Kommentarer

 • Maren

  Ååå, du er så sinnsykt flink!:O Jeg vil bli like god som deg! Du har en sånn fin matt, men samtidig kontrastfull redigering som jeg elsker! Du får alt til å bli fint på en måte!<3

  Svar
 • Aziza

  Yes please do share! And like I said I will be your first buyer xx

  Svar
 • Irene - kommenter gjerne tilbake :)

  SINNSYKT fint! Elskeeet redigeringen på disse bildene!

  Svar
 • Marita

  Du er så ufattelig flink! Elsker bildene dine :D

  Svar
 • Marlene

  Utrolig inspirerende og se de før og etter bildene :) Og angående preset så hadde det kanskje vært stillig med noe for hverdagsbilder eller landskap?

  Svar
 • Siv

  Du har en helt eget feel med redigeringa di, du. Liker

  Svar
 • Johanne

  Kjempegøy å sjå faktisk! Nummer fire likte eg faktisk best utan redigering, men du er skikkeleg flink til å gje bildene det vesle ekstra!

  Svar
 • Cathrine Nesset - fotografi

  Elsker slike innlegg :)

  Du er flink! Du har din egen stil :)

  Svar

Legg igjen en kommentar