Foto Hverdagen

My New Nikon D800

Nå har jeg endelig skaffet meg Nikon D800 som jeg har siklet etter siden det ble lansert i februar. Jeg fikk det i går, og har allerede fotografert ei fin jente i dag. Bildene får dere se i løpet av uka. Jeg er utrolig fornøyd med kameraet! Den slitte MacBooken min sliter en god del når jeg skal etterbehandle bildene, men jeg må rett og slett bare være tolmodig til jeg skaffer meg en iMac. Men jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

// Now I finally got the camera I’ve been drooling for since it was first launched in February this year! I’ve already photographed a lovely girl. I’ll post the photos during the week.

Ragnhild Utne er en fotograf, kommunikasjonsdesigner og guide bosatt i Longyearbyen. Hun har en bachelorgrad i fotografi fra RMIT University, Australia, og en mastergrad i kommunikasjonsdesign fra University of the Arts London.

6 Kommentarer

Legg igjen en kommentar