Hverdagen London

Sommervarmen

Jeg nyter sommervarmen og de lyse kveldene for tiden. Jeg bestilte spontant en frisørtime i går kveld, så nå har jeg klippet det litt kortere til sommeren. Det er utrolig deilig å la nakken få kjenne på sommerbrisen. Jeg unnet også meg selv noen nye sommerklær i går, for jeg hadde visst helt glemt sist gang jeg var hjemme at sommeren ville komme til London. Mørke og trange jeans passer ikke så godt når det er 25 varmegrader ute. Det har jeg allerede fått erfare. I tillegg har de bleke leggene mine godt av litt sol.

 

Klær til sommervarmen, jigsaw, selected femme, french connection

 

Jeg har invitert noen av mine kjære, norske venner i London over på ost og vin i morgen kveld. Jeg ser virkelig frem til å være sosial utenfor universitetet og ta en pause fra skolearbeidet for en kveld. Det er fortsatt en god del som gjenstår, men om 2 uker er denne terminen over og jeg flyr hjem til Norge for en god uke. Før den tid kommer får jeg besøk av min første romkamerat fra da jeg studerte i Australia. Det gleder jeg meg til! Vi har ikke sett hverandre siden våren 2014, så det blir både moro og spesielt.

 


 

THE SUMMER HEAT: I’m enjoying the summer heat and these long evenings. I spontaneously booked a haircut yesterday, so my hair’s now back to a shorter cut suited for summer. I went shopping yesterday, to update my summer wardrobe. Dark and tight jeans aren’t suitable for 25 degrees. Which I’ve already had the chance to experience. 

Tomorrow evening, Norwegian friends will be coming over for some cheese and wine. I can’t wait to take a break from studying and instead socialise for one night. In two weeks I’m flying home, but before that time arrives my first roommate from my time in Australia will be visiting me. I can’t wait!

LagreLagre

Ragnhild Utne er en fotograf, kommunikasjonsdesigner og guide bosatt i Longyearbyen. Hun har en bachelorgrad i fotografi fra RMIT University, Australia, og en mastergrad i kommunikasjonsdesign fra University of the Arts London.

2 Kommentarer

 • Renate

  Det er viktig med pauser fra skolearbeidet, da får man ny energi til en ny runde med jobbing! :) Lykke til, og kos deg masse!

  Svar
  • Ragnhild Utne

   Pauser nå og da hjelper absolutt på psyken. Tusen takk! Nå har jeg endelig levert prosjektbeskrivelse, og kan ta det med ro en liten stund :)

   Svar

Legg igjen en kommentar